20 antwoorden op “Gastenboek”

 1. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Geniet van alle herrinneringen en maak in 2018 weer nieuwe herrinneringen aan.

  1. Dank je wel Patrick en Ardie voor jullie lieve reactie. Ik zag het vandaag pas toen ik in onze site inlogde.Hopelijk met jullie alles goed.En nog bedankt voor de mooie kaart. Lieve groetjes John en Lilian.

 2. Lilian,
  ik zie nu pas op je site dat je vader (kort geleden?) is overleden. Alsnog van harte gecondoleerd en heel veel sterkte. Het zal zeker een groot gemis zijn. Ik hoop dat het met jou en John verder goed gaat.
  Ook veel sterkte voor je moeder; zij zal het er zeker ook heel zwaar mee hebben.
  Vriendelijke groeten,
  Paul.

  1. Goedenavond Paul, Hartelijk dank voor het medeleven.Ik had jou reactie ook nog niet gezien.Het is zeker moeilijk voor mijn moeder maar ze is heel flink. Verder gaat het hier wel goed . Voor jou ook een heel goed 2018 met vooral een goede gezondheid. Hartelijke groeten John en Lilian

 3. Nggg nooit eerder zulke vriendelijke en gastvrije mensen, die appartementen verhuren ontmoet. Komt nggg bij sat de appartementen prachtig zijn. Ik wil Dit adres bij iedereen aanbevelen.

 4. Onlangs hebben wij een verblijf 2 weken er op zitten in de hooyzolder. Wat opvalt was dat de gastvrijheid heel bijzonder is . Eigenlijk nooit zo veel gastvrijheid mee gemaakt. Daar komt bij dat alles wat je nodig hebt in de woning er ook is en het is rustig gelegen. Het was een bovenwoning wat inhoudt dat je met een trap te maken hebt dus daar moet je wel om denken als je deze woning wilt bespreken. Als wij terug komen en dat kan zo maar eens dan gaan wij de volgende keer voor een woning op de beg grond. Omgeving is super met alles in de buurt. Je kan super wandelen en fietsen (e bike) is ook geweldig. Er is een super zwembad in de buurt (Gulpen) Dat kwam bij ons goed uit want meer dan de helft van het verblijf was het 30 graden of meer. John en Lilian bedankt voor alles

  1. Dank jullie wel voor de lieve reactie.Sorry dat ik het nu pas zag. Maar ik ben druk geweest met andere zaken. Hopelijk alles goed verder bij jullie en het zou heel fijn zijn om jullie weer te ontmoeten.Hartelijke groeten John en Lilian

 5. Voor de 2e keer geweest en weer genoten. Een heel leuk huisje, dit jaar nummer 2. Alles is er wat je nodig heb. Het was mooi weer dus konden we lekker buiten zitten met uitzicht op het kapelleke. De omgeving is prachtig! er komt zeker een 3e keer. Bedankt John en Lilan.

  1. Jullie ook weer bedankt, het was weer gezellig dat jullie er waren ook met jullie leuke lieve dochter. En voor jullie ook veel succes met het verhuur van Klomp sy huis in Lunteren. Wie weet komen wij ook een keer bij jullie met vakantie. Hartelijke groeten John en Lilian

 6. We hebben de afgelopen week heerlijk genoten van ons verblijf in het appartement. Alles wat wij voor onze wandelvakantie nodig hadden was er, zelfs het weer werkte mee. En niet te vergeten de geweldig mooie omgeving. Echt even de corona perikelen vergetend. Ook fijn dat de auto bij het appartement geparkeerd kan worden. We werden vriendelijke door Lilian en John ontvangen. Ook nadien nog fijn met de gastvrouw Lilian gesproken. Na het wandelen, zittend in de zon voor het appartement, zagen we de Zwarte Roodstaart heen en weer vliegen om zijn (of haar) jongen te voeren. Even op een tak uitrusten of wellicht om ons af te leiden, floot het vogeltje een schel kort stotend deuntje wat eindigde in een ratelend geluidje.
  John en Lilian, en oma en de kinderen bedankt.

  1. Beste fam Zevenhuizen,

   Hartelijk bedankt voor de leuke reactie.Jullie zijn ook hele fijne gasten en het appartement hadden jullie keurig achter gelaten.En aan de goede tip van de bank heeft John , zijn best gedaan.

   Vriendelijk groetend John en Lilian

 7. We hebben de afgelopen 16 dagen enorm genoten. Huisje nr 1 was prima en we hadden ook een paar dagen logees en het was dus ideaal dat de 2e slaapkamer ook eigen sanitair had.
  De omgeving is geweldig. Je kunt de mooiste wandelingen maken zo vanuit het huisje.
  We zijn al veel vaker bij Bie t kapelke geweest en het is iedere keer weer heerlijk. We komen dus zeker terug.

  Coby Hoekstra en Hans Geertzen

  1. Dank je wel Coby en Hans, jullie zijn ook altijd hele fijne gasten.Alles was ook weer heel netjes, Bedankt.En jullie zijn altijd van harte welkom.Groetjes John, Lilian en Chantal.

 8. Wij hebben van 5 tot 12 september genoten in appartement 1 van bie ’t kapelke. Een mooi ruim en schoon appartement met vriendelijke gastvrouwen. Een mooie plek voor de start van wandel- of fietstochten. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

  1. Goedemiddag fam van der Heijden, hartelijk dank voor jullie positieve reactie.En bedankt voor het heel netjes achter laten van het appartement.Jullie zijn altijd welkom.Vriendelijk groetend, John, Lilian en Chantal.

 9. Wij hebben van 4juni t/m 20 juni genoten van ons verblijf in huisje nr 1.
  Fijn schoon huisje; voorzien van alles wat je nodig hebt en met een extra slaapkamer met eigen sanitair. Ideaal als je een paar dagen logees hebt.
  Lieve gastvrouw en gastheer. En het allerbelangrijkste: een prachtige omgeving. We hebben wederom een heerlijke vakantie gehad.
  Hans Geertzen en Coby Hoekstra

 10. Erg genoten in opa’s huisje de afgelopen 10 dagen. Gezellig, schoon huisje met alle comfort. Prachtige omgeving. En heel hartelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw.
  We komen zeker en graag terug.
  Hartelijke groeten,
  Coby en Hans

  1. Hoi Coby en Hans,
   Dank jullie wel voor het leuke berichtje op de site. We doen ons best en proberen de gasten een zo fijn mogelijke vakantie te geven.
   Het zou fijn zijn om jullie weer te mogen ver welkomen in de toekomst.
   Hartelijke groeten John en Lilian

 11. Wederom heel erg genoten in Opa’ s huske van 9 juni t/m 23 juni.
  Huisje is van alle gemakken voorzien, de omgeving is prachtig. En de eigenaren zijn heel hartelijk en behulpzaam.
  En zo fijn om te weten dat we daar weer gaan terugkomen volgend jaar en dan voor langere tijd. Heerlijk vooruitzicht. We kunnen niet wachten tot het zover is.
  Hartelijke groeten,
  Coby en Hans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.