Woning 3: der kóostaal

DEZE WONING WORDT HELAAS NIET MEER VERHUURD.

Woning 3 ‘der koostal’ ligt aan de achterkant en is geschikt voor 5 personen en 1 kind, en heeft een ruime woonkamer met zijkeuken. Hierin zijn een 4 pits -gasstel, oven, magnetron, grote losse koelkast met ruim diepvriesvak, vaatwasser en wasmachine. Deze woning is rolstoeltoegankelijk. De smart t.v is geschikt voor Netflix. ( indien u zelf een abonnement hebt )


Beneden is een slaapkamer met één hoog / laag bed en een verhoogd bed. Deze is geschikt voor een persoon met lichamelijke beperkingen. Ook is er een drempelvrij badkamer die geschikt is voor een rolstoelgebruiker. Hierin is een verhoogd toilet  met lange steunbeugels en een douche met lange steunbeugels en zitje in de douche en is er een ligbad en wastafel in deze badkamer.

Boven is een ruime  2 persoons slaapkamer met twee boxspringbedden en een zijkamertje waar nog een derde persoon kan slapen. Op alle slaapkamers zijn 1 persoonsdekbedden aanwezig. Maar je moet wel over de grote slaapkamer naar het toilet en naar beneden. Ook is hier nog een 2 de toilet, douche en wastafel. En een beeldbuis tv met digitaal signaal.

Indien U met 2 personen bent en in beide slaapkamers slaapt of alle twee de badkamers gebruikt vragen wij € 30,00 toeslag, voor deze woning.

Buiten is een ruim terras waar zowel ’s ochtends als ’s middags zon is. Maar ook voldoende schaduw.