10 antwoorden op “Lieve reactie’s van gasten”

 1. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Geniet van alle herrinneringen en maak in 2018 weer nieuwe herrinneringen aan.

  1. Dank je wel Patrick en Ardie voor jullie lieve reactie. Ik zag het vandaag pas toen ik in onze site inlogde.Hopelijk met jullie alles goed.En nog bedankt voor de mooie kaart. Lieve groetjes John en Lilian.

 2. Lilian,
  ik zie nu pas op je site dat je vader (kort geleden?) is overleden. Alsnog van harte gecondoleerd en heel veel sterkte. Het zal zeker een groot gemis zijn. Ik hoop dat het met jou en John verder goed gaat.
  Ook veel sterkte voor je moeder; zij zal het er zeker ook heel zwaar mee hebben.
  Vriendelijke groeten,
  Paul.

  1. Goedenavond Paul, Hartelijk dank voor het medeleven.Ik had jou reactie ook nog niet gezien.Het is zeker moeilijk voor mijn moeder maar ze is heel flink. Verder gaat het hier wel goed . Voor jou ook een heel goed 2018 met vooral een goede gezondheid. Hartelijke groeten John en Lilian

 3. Nóg nooit eerder zulke vriendelijke en gastvrije mensen, die appartementen verhuren ontmoet. Komt nóg bij sat de appartementen prachtig zijn. Ik wil Dit adres bij iedereen aanbevelen.

 4. Onlangs hebben wij een verblijf 2 weken er op zitten in de hooyzolder. Wat opvalt was dat de gastvrijheid heel bijzonder is . Eigenlijk nooit zo veel gastvrijheid mee gemaakt. Daar komt bij dat alles wat je nodig hebt in de woning er ook is en het is rustig gelegen. Het was een bovenwoning wat inhoudt dat je met een trap te maken hebt dus daar moet je wel om denken als je deze woning wilt bespreken. Als wij terug komen en dat kan zo maar eens dan gaan wij de volgende keer voor een woning op de beg grond. Omgeving is super met alles in de buurt. Je kan super wandelen en fietsen (e bike) is ook geweldig. Er is een super zwembad in de buurt (Gulpen) Dat kwam bij ons goed uit want meer dan de helft van het verblijf was het 30 graden of meer. John en Lilian bedankt voor alles

  1. Dank jullie wel voor de lieve reactie.Sorry dat ik het nu pas zag. Maar ik ben druk geweest met andere zaken. Hopelijk alles goed verder bij jullie en het zou heel fijn zijn om jullie weer te ontmoeten.Hartelijke groeten John en Lilian

 5. Voor de 2e keer geweest en weer genoten. Een heel leuk huisje, dit jaar nummer 2. Alles is er wat je nodig heb. Het was mooi weer dus konden we lekker buiten zitten met uitzicht op het kapelleke. De omgeving is prachtig! er komt zeker een 3e keer. Bedankt John en Lilan.

  1. Jullie ook weer bedankt, het was weer gezellig dat jullie er waren ook met jullie leuke lieve dochter. En voor jullie ook veel succes met het verhuur van Klomp sy huis in Lunteren. Wie weet komen wij ook een keer bij jullie met vakantie. Hartelijke groeten John en Lilian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *